De kinderkleding- en speelgoedbeurs

Twee keer per jaar organiseert speel-o-theek De Dobbelsteen een kinderkleding- en speelgoedbeurs in de grote zaal van 't Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. Op de beurs is goede en leuk geprijsde tweedehandskleding te vinden vanaf maat maat 86 tot en maat 176 én maat XS en S. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en ook op jongens- en meisjeskleding. De kleding is grotendeels op rekken gehangen.

Op de beurs is ook een ruim aanbod van speelgoed te vinden voor kinderen vanaf 1 jaar: buitenspeelgoed, spellen, bouw- en constructiespeelgoed. Het is er allemaal!

KINDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS VOORJAAR 2024

Deze staat gepland voor vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024.

U kunt zelf ook kleding inbrengen. U hoeft hiervoor geen lid van de speel-o-theek te zijn. Van de kleding die verkocht wordt gaat 70% naar de inbrenger en 30% naar de speel-o-theek. De Dobbelsteen gebruikt deze bijdrage om nieuw speelgoed aan te schaffen.

Meer informatie over de inbrengmogelijkheden volgt binnenkort.

OPENINGSTIJDEN BEURS

  • Vrijdag 12 april, 18.30 -21.00 uur
  • Zaterdag 13 april, 9.30 tot 10.30 uur

De entree is gratis.
Klanten op de beurs kunnen, naast contante betaling, ook met de PIN betalen!

VRIJWILLIGERS

Om de beurs zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er vrijwilligers nodig die helpen met diverse werkzaamheden voor, tijdens en na de beurs. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar beurs@sotdedobbelsteen.nl