Het speelgoed dat ik geleend heb is kapot of zoekgeraakt, wat moet ik doen?

De speel-o-theek heeft haar eigen schadebeleid. In het kort komt dat hier op neer:

Al het speelgoed wordt bij inname door de vrijwilligers gecontroleerd op verlies en/of schade. Hierbij worden alle losse onderdelen geteld. Ook speelgoed op batterijen wordt getest.

Ondanks deze controle raden wij u aan het geleende speelgoed thuis te controleren voordat uw kind ermee gaat spelen. Mocht het speelgoed niet goed functioneren of er missen onderdelen, dan kunt u dit via de mail binnen 2 dagen melden bij de schadecommissie: schade.sotdedobbelsteen@gmail.com. In deze mail de naam en het nummer van het speelgoed en de verloren onderdelen of schade vermelden. Wij vragen u het speelgoed zo spoedig mogelijk terug te brengen naar de speel-o-theek. U kunt dan iets anders uitkiezen. Er wordt vervolgens geen boete doorberekend.

Van het speelgoed dat ik geleend heb is een onderdeel zoekgeraakt, wat moet ik doen?

Wanneer er geconstateerd wordt (of door uzelf of door een vrijwilliger van de speel-o-theek) dat er een onderdeel mist van het speelgoed zal een boete van € 2,00 in rekening worden gebracht. De schadecommissie gaat na de terwmijn van 3 weken, kijken wat de kosten zijn van vervanging van het onderdeel. Dit zal bij u in rekening worden gebracht. Als het zoek geraakte onderdeel binnen 3 weken worden teruggevonden, dan krijgt u de door u betaalde € 2,00 retour.