Bouw- en constructie

BC1 Zoub
Met de bouwstenen kunnen bouwwerken gemaakt worden die ook kunnen bewegen. Zoub bestaat uit 5 verschillende bouwstenen, die op 20 verschillende manieren aan elkaar geklikt kunnen worden. De stukjes zijn geïnspireerd op DNA-vormen en de manier waarop de stukjes aan elkaar worden geklikt is gebaseerd op hoe ledematen bewegen. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

BC5 SmartMax Stuntset
Deze magnetische bouwset bevat staven, ballen en andere onderdelen om 2 auto's, een springschans of een brug te maken. Aan deze doos is de set Flower Power toegevoegd. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

BC6 Lego Jack Stone
Leuke Lego-set met Jack Stone. Vanaf 4 jaar.

BC7 Knikkerbaan
Met deze knikkerbaan kun je echt de meest fantastische knikkerbanen creëren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

BC9 Nopper
De afzonderlijke delen van Nopper kunnen heel eenvoudig aan elkaar worden bevestigd en zijn daardoor heel geschikt voor de jongere bouwers vanaf 18 maanden.

BC15 Manetico basisset
Met deze bouwset met magnetische bouwstenen is het eenvoudig bouwen voor de jonge bouwers vanaf 1 jaar.

BC16 Knex
Knex zijn plastic stokjes van verschillende lengtes en koppelstukken waar meerdere van deze stukjes aan vastgeklikt kunnen worden. Hiermee kunnen allerlei figuren worden gemaakt. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

BC17 Meccano motorized
Met deze doos kun je tien verschillende modellen bouwen met 100 onderdelen. Met behulp van de 6 volt motor kun je de modellen ook echt laten draaien en rijden. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

BC 18 TomTect
Met behulp van koppelstukken kunnen de latjes aan elkaar worden gemaakt en in diverse vormen worden gebogen. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

BC19 Lego wegenplaten
Deze wegenplaten kunnen goed worden gecombineerd met andere Lego sets. Inclusief divere extra's als een politie-auto, motor, verkeersborden en brandkraan. Vanaf 5 jaar.

BC22 Lego Duplo Groot circus
Komt dat zien! Het circus is in de stad! Met acrobaten, een clown en een koorddanser. En ook nog een olifant, een paard en een leeuw. Geniet van de voorstelling! Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

BC26 Lego Technic racewagen
Deze coole racewagen kun je naar achter trekken en dan zelf laten rijden. Voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

BC27 Step 2 foam blokken
Deze blokken van zacht foam zijn perfect voor de kleine bouwers vanaf 2 jaar. De blokken lijken net alsof ze van hout gemaakt zijn. Het blokkenpakket bestaat uit 48 blokken in verschillende maten en vormen waarmee allerlei kunstwerken gebouwd kunnen worden.

BC28 Lego Friends Olivia's boomhut
De vrienden van Olivia komen graag spelen in haar boomhut. Vanaf 6 jaar.

BC30 Lego Duplo Luxe treinset
Uitgebreide treinset voor urenlang speelplezier. De goederenwagons kunnen worden geladen en gelost bij het pakhuis met behulp van de transportband en de hijskraan. Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

BC31 Soft blocks
Deze vrolijk gekleurde blokken zijn speciaal voor de allerkleinsten, want ze zijn gemaakt van zacht materiaal, maar toch kan er al echt mee worden gebouwd. Voor kinderen van 6 tot 18 maanden.

BC38 Lego Creator Boomhuis
Bouw je eigen boomhuis met een geheim luik en een vouwladder. Met de takel hijs je de emmer met proviand omhoog. Verder met een wagentje om spullen te vervoeren, een holle boom als opbergplaats voor de geheime schat en ook een hond. De boomhut is ook om te bouwen tot  een schattig vakantiehuisje met steiger en pizza-oven of een boerenschuur in 2 verdiepingen met een tuin en een kruiwagen. Voor kinderen van 8-12 jaar.