Buiten- en beweegspeelgoed

B1 Loekie step
Een degelijke step in vrolijke kleuren. De step is voorzien van luchtbanden, zodat het fijn steppen is. Het stuur is in hoogte verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden.

B2 Poppenbuggy
De poppenmoeder kan heerlijk uit wandelen gaan met deze mooie poppenbuggy met een zonnedak en een mandje onderop. Geschikt voor poppen tot 46 cm. De pop kan met een gordeltje worden vastgezet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

B3 Loopfietsje
Lekker oefenen met lopen en de basis leggen voor fietsen kan uitstekend met dit loopfietsje. Vanaf 9 maanden tot 3 jaar.

B6 Mega vier op een rij
Een hele grote versie van het bekende spel. Ook leuk voor verjaardagsfeestjes.

B7 Duwfiets
Driewieler van Corvino met duwstang en verstelbare zitting. Vanaf 1 jaar.

B8 Swingball Pro
De bal hangt aan een koord aan de paal. Je kunt tegen elkaar spelen, maar ook zelf oefenen om je techniek te verbeteren.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

G9 Klootschieten
Klootschieten is al eeuwenoud en nog steeds populair in de Achterhoek. Leuk voor het hele gezin.

B10 Hockeyset
Set van doeltjes en hockeysticks. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

B12 XL Yahtzee
Grote versie van Yahtzee. Ook om buiten mee te spelen. Vanaf 5 jaar.

B13 Rollors
Wie rolt zijn schijf het dichtst bij de pyramide? De winnende schijf bepaalt het aantal punten dat je krijgt. Leuk voor het hele gezin. Vanaf 7 jaar.

B17 Sjoelbak
Ouderwets gezellig sjoelen. Leuk voor het hele gezin.

B18 Triggy
De Triggy van Bergtoys heeft een verstelbaar zadel en stuur. Je kunt met deze driewieler zowel voor als achteruit rijden.
Voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

B25 Sport Center
Super 4-in-1 set waarmee je kunt basketballen, voetballen, volleyballen en tennissen. Vanaf 3 jaar.

B27 Glijbaan
Deze glijbaan van Little Tikes staat garant voor veel glijplezier. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

B28 Éénwieler
Dit is leuk fietsen met deze 16" éénwieler, maar nog niet zo eenvoudig als het lijkt!

B32 Grote trampoline
Trampoline met 305 diameter inclusief veiligheidsnet. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

B36 Skateboard
Lekker snel vooruit en misschien zelfs allerlei kunstjes doen. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

B38 Cars loopauto
Deze stoere Disney loopauto heeft een aantal leuke extra's: er zit licht op de auto en er is geluid van een startende motor en accelereren. De loopauto is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

B40 Hinkelpuzzelmat
Zet de foamtegels in elkaar en dan hinkelen maar! Vanaf 4 jaar.

B41 Spinladder
Superleuk buitenspel voor de hele familie. Gooi de balletjes onderhands naar de spinladder zodat ze om een van de horizontale roeden ronddraaien en blijven hangen. Scoor zo je punten bij elkaar. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

B43 Step Puky
Door de dubbele achterwieltjes ideaal voor de kleinere kinderen van 2 tot 4 jaar. De step is voorzien van schuimbanden, veiligheidshandvatten, een antislip voetenplank en een kinbeschermer op het stuur.

B45 Pedalo
Een speciale manier van voortbewegen en tevens een goede oefening voor de balans en de coördinatie. Vanaf 4 jaar.

B49 Skippy paard
Het is lekker rondhopsen op dit paard. De oren dienen als handgrepen. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

B50 Groot voetbaldoel
Oefen je vaardigheden als keeper of penalties schieten.

B51 Plasmacar
Trappen, steppen of duwen is niet nodig bij de plasmacar. Door eenvoudigweg te draaien aan het stuur beweegt hij naar voren! Voor kinderen van 2 t/m 8 jaar.

B52 Kleine trampoline
Deze kleine trampoline is niet alleen leuk, maar ook geschikt voor het verbeteren van motorische vaadigheden en gevoel voor evenwicht. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

B53 Tractor
Lekker buiten rijden op deze tractor met voorlader.

B58 Winther fiets met hoog wiel
Een hele aparte fiets die doet denken aan de fietsen van vervlogen tijden. Ontzettend leuk om op te rijden. Bovendien uitermate geschikt om balans en coördinatie-vaardigheden te oefenen. De fiets is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

B62 Kubb
Buitenspel voor 2 teams. Het team dat als eerste alle torens van de tegenstander en daarna de grote Koning in het midden van het veld om weet te gooien heeft gewonnen. Ook leuk voor volwassenen. Vanaf 8 jaar.

B63 Moov skelter
Met dit bouwpakket bouw je zelf de mooiste skelters of steps. Wil je wat anders, dan begin je gewoon weer opnieuw. De handleiding geeft bouwideeën, maar je kunt ook je fantasie de vrije loop laten gaan. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

B65 Gym parcoursset
Deze gymset is geschikt als therapie-, sport- en spelmateriaal voor kinderen. Het helpt balans en coördinatie te ontwikkelen en conditie verbeteren. Ook kan het helpen tijdens een revalidatietraject. Maar het is vooral leuk om mee te spelen.

B66 Puky loopfiets
De Puky starter loopfiets heeft een frame met lage instap en het zadel op slechts 29 cm van de grond. Ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar of met een lichaamslengte van 85 cm. Met deze loopfiets kunnen kinderen zelf sturen als op een fiets met pedalen.

B67 Waveboard
Het rijden op een waveboard lijkt meer op surfen dan op skateboarden. Om snelheid te kunnen maken hoef je niet van de waveboard af te stappen.

B68 Skelter Kettcar
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

B70 Ezy Roller
Ga zitten, zet je voeten op de stang, beweeg je voeten op en neer, en.... de Ezy Roller gaat rijden! Is dat leuk of niet? Geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Binnenkort in de uitleen!

B71 Grote Jenga
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen. De toren van Jenga wordt hoger dan ooit tevoren.

B72 Groot schaakspel
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B73 Groot damspel
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B74 Groot Boter, kaas en eieren
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B75 Groot Domino
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B76 Groot Vier op een rij
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B77 Groot Mikado
Perfect voor verjaardagsfeestjes en heel geschikt om buiten mee te spelen.

B78 Zwenkscooter
Deze scooter heeft 3 wielen en sturen doe je door op het stuur te leunen. Zo kun je van links naar rechts rijden. Maximum gewicht is 20 kilo. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

B79 Little Tikes Cozy Coupe loopauto
Een prachtige en solide loopauto voor de kleinere kinderen van 1,5 tot 5 jaar. De autodeur gaat echt open en dicht en in de ruime kofferbak kan nog wat lekkers voor onderweg worden bewaard. Door de hoge rugleuning is het comfortabel chauffeuren. De sleutel en de claxon maken deze auto helemaal compleet.

B80 Molkky
Een leuk en gezellig buitenspel. Om de beurt moet een werpstok (Molkky) worden gegooid om verschillende genummerde paaltjes om te gooien. De bedoeling van het spel is om precies uit te komen op een score van 50 punten, behaal je meer dan 50 punten, dan valt de score terug naar 25 punten. Molkky kan overal gespeeld worden: in de achtertuin, in het bos of ergens in het park. Je kunt in teams spelen of 1 tegen 1. Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2011. Vanaf 2 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

B81 Flatstones
Deze kleurrijke stenen zijn een leuke manier om coördinatie en evenwicht te oefenen. Het doel is van steen tot steen te springen of te stappen zonder de grond te raken.

B82 VX Shark stuntstep
Erg leuke step om mee te steppen terwijl je knie op zitting rust of om er allerlei stunts mee te doen met behulp van de voetstukken aan de zijkant. Vanaf 8 jaar.

B85 Swingball Pro
Tennisspel om zelf mee te oefenen of om een wedstrijdje te spelen. Met de Swingball Pro kun je lekker hard meppen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen.

B86 Ogodisk
Een handtrampoline voor ballen: gooien, vangen, stuiteren! Samen spelen of alleen. Het kan allebei. Ook leuk met waterballonnen. Nuttig voor de oog-hand coördinatie. Vanaf 6 jaar.

B87 Drifter
De drifter is een hele speciale step: je hoeft niet te steppen met je voet, maar je beweegt van links naar rechts om vooruit te komen. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

B107 Activi gooi en vangspel
Op de vesten zit klittenband. Wanneer de bal goed gegooid wordt, dan blijft hij aan het vest hangen. Voor 2-4 spelers. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.