Fantasie

F1 Ridderkasteel
Een prachtig middeleeuws ridderkasteel met onder andere een kanon en een katapult en zes ridders. Hiermee kunnen allerlei spannende verhalen verzonnen worden. Vanaf 5 jaar.

F2 Stapelvoertuigen Fisher Price
De auto's kunnen zowel gestapeld als in elkaar gestopt worden. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

F3 Toverpaddestoel
Met deze toverpaddestoel is van alles te doen en te ontdekken. Voor kinderen vanaf 12 maanden.

F4 Knikkerbaan Hubelino
De knikkerbaan kan op diverse manieren in elkaar geklikt worden, zodat elke keer weer een andere baan ontstaat. Met de knikkerbaan kunnen motorische vaardigheden en logisch denken spelenderwijs geoefend worden. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

F5 Little People trein
Deze treinbaan is makkelijk in elkaar te zetten. Met wagentjes, station en boerderij. Voor kinderen van 1 1/2 tot 5 jaar.

F7 Baby Walker
Deze VTech Baby Walker heeft diverse activiteiten zodat er veel te ontdekken en te leren is. En natuurlijk is het een goede hulp bij het leren lopen. Voor kinderen vanaf 6 maanden.

F10 Theeservies
Leuk serviesje in vrolijke kleuren. Het serviesje bestaat uit 4 kop en schoteltjes, een suikerpot, een melkkan, lepeltjes en een theepot. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

F14 Playmobil Kerstavond
Met Playmobil helemaal in kerstsfeer met een kerstboom en cadeautjes. Ook de kerstman en een sneeuwman zijn van de partij. Vanaf 4 jaar.

F15 Playmobil Stoomboot van Sinterklaas
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Een uitgebreide set met de stoomboot, Sinterklaas, zwarte Piet, Amerigo, cadeautjes en extra hulppieten. Vanaf 4 jaar.

F16 Lego Duplo Dino World
Ontdek de wereld van de dino's. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

F17 4 in 1 poppenstoel
Deze poppenstoel is multifunctioneel en instelbaar in maar liefst 4 standen. Geschikt voor poppen tot 40 cm groot. Vanaf 3 jaar.

F18 Lego Duplo Speelhuis
Verzin allerlei verhalen met dit mooie huis. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

B19 Balpret
Laat de ballen naar beneden glijden. Waar komt de bal er weer uit? Met diverse geluiden. Voor kinderen vanaf 9 maanden.

E19 Chicco speeltafel
Met deze speeltafel kan van alles worden ontdekt. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

F20 Magnetics Pop
De kleertjes klikken magnetisch vast op de pop. Verzin zelf welke outfit de pop moet dragen. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

F21 Stadsdierentuin Lego Duplo
Een gezellig dagje uit naar de dierentuin, daar is altijd veel te zien: tijgers, giraffen, olifanten, zebra's, apen en beren. Deze stadsdierentuin was winnaar speelgoed van het jaar 2009 in de categorie 0-4 jaar.
Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar.

F22 Watermolen / zandsilo
Deze Spielstabil zandsilo staat garant voor veel water- en zandpret.

F24 Playmobil Meeneemboerderij
Deze boerderij van Playmobil is gemakkelijk mee te nemen. Op de boerderij wonen veel dieren: varkens, paarden, veulens, poezen, honden, konijnen en ook duiven. Geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

F25 Playmobil Politiestation
Deze box kun je eenvoudig in- en uitklappen en is daardoor makkelijk mee te nemen. De set bestaat uit het politiebureau, een agent, een boef, en veel extra accessoires als een wapenstok, een geweer, handboeien, een bed en een megafoon. Vanaf 3 jaar.

F26 Playmobil Paardenstal
Deze box kun je eenvoudig in- en uitklappen en is daardoor makkelijk mee te nemen. Met behulp van de accessoires kan het paard goed worden verzorgd en gevoerd. Vanaf 3 jaar.

F29 Garage Little People
Altijd leuk zo'n garage. Voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

F30 Little People kasteel
Met dit kasteel kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

F34 Playmobil Café aan de haven
Lekker een glaasje limonade drinken met je vriendjes in het cafe aan de haven. Gezellig! Vanaf 4 jaar.

F35 Set auto's
Deze set biedt heel veel autootjes om mee te spelen. Voor kinderen vanaf 1 jaar.

F36 Tolo op de bouw
Leuke set met diverse poppetjes en accessoires met thema bouwplaats. Voor kinderen vanaf 12 maanden.

F38 Tolo huis
Met dit huis kunnen allerlei verhaaltjes worden gespeeld en wordt de fantasie goed gestimuleerd. Voor kinderen vanaf 12 maanden.

F40 Kegelspel
Probeer alle kegels in een keer om te gooien. Vanaf 3 jaar.

F41 Playmobil Recreatiepark
Lekker spelen: ronddraaien in de draaimolen, klimmen op de klimwand of met de kabelbaan naar beneden. Het kan allemaal met deze Playmobil set. Vanaf 4 jaar.

F42 Little Tikes kassa
Lekker winkeltje spelen met deze kassa. Compleet met vrolijk gekleurde muntstukken, een bankbiljet en zelfs een creditcard. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

F44 Little People Piratenschip
Beleef spannende avonturen met dit piratenschip. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

F45 Playmobil Boerderij
Set met diverse boerderijdieren en boerderij-accessoires. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

B48 Ballenbaan
Een ballenbaan van Vtech met diverse mogelijkheden: ballen lanceren of rollen, op een interactieve manier kennismaken met cijfers, muziek, kleuren en dieren, maar ook genieten van geluidjes, liedjes en het knipperendelichtje. Voor kinderen van 9 tot 36 maanden.

F49 Mijn banketbakkerij
Heb je altijd al eens in een banketbakkerij willen werken? Dat kan met deze leuke set, die bestaat uit een winkeltje met allerlei lekkers zoals ijsjes, koekjes, donuts en chocola.

F50 Werkbank Bosch
Ideaal voor de beginnende klusjesman. Je kunt onder andere zelf zagen, boren en sleutelen. De werkbank heeft heel veel gereedschap zoals een boor, nijptang, hamer en een zaag. Vanaf 3 jaar.

F52 Playmobil Kinderopvang
Deze speelset is uitklapbaar en dankzij het handvat gemakkelijk mee te nemen. Bij de kinderopvang kunnen de kinderen lekker buiten spelen op de schommel, het hobbelpaard, het klimrek of op de wipwap. Binnen kunnen de kinderen spelen en kleuren aan de tafeltjes en stoeltjes. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar.

F62 Keukentje
Houten keukentjes met diverse accessoires. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

F63 Hobbelpaard
Het is lekker hobbelen op dit vrolijk gekleurde paard. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

E65 Playmobil meeneemhuis
Handig om mee te nemen, leuk om overal te spelen. Het huis is kant en klaar, dus het spelen kan meteen beginnen. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

F65 Vrolijke Bouwplaats
Met een druk op de knop rollen de keien naar buiten. Ook kan er getankt worden bij de benzinepomp. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

F69 Pinypon boot
Een handige uitklapbare boot waarmee je allerlei verhalen kunt verzinnen. De boot heeft waterskies, duikspullen, een barbecue en een motorbootje. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

F71 Xoomy
Heb je altijd al striptekenaar willen worden? Met deze tekenstudio kun je met behulp van de films meer dan 200 afbeeldingen combineren. Met de LED-zoomlamp kun je bovendien alle elementen tot twee keer vergroten. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

F73 Mickey's brandweerkazerne
Mickey en Pluto zijn echte brandweermannen. Wanneer het brandalarm afgaat glijden ze van de glijbaan af om zo in de brandweerauto te kunnen springen. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

F74 Barbie groot strandhuis
Het strandhuis van Barbie heeft maar liefst twee verdiepingen met een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en een wenteltrap. Je kunt het huis zelf inrichten met de bijbehorende meubels en accessoires. Er is zelfs een flat screen TV. Compleet met Barbie en Ken. Vanaf 3 jaar.

F75 Lego Duplo Grote boerderij
Altijd al eens op een boerderij willen helpen? De koeien melken, de melktank vullen en met de truck wegbrengen, de kippen eten geven, de balen hooi met een katrol naar de hooizolder hijsen. Met de grote boerderij van Lego Duplo beleef je het boerenleven. De boerderij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

F76 Duplo Assepoesters kasteel
Een prachtig kasteel waarmee je samen met Assepoester de fijnste sprookjes kunt beleven. Het kasteel heeft twee verdiepingen en een grote poort en is mooi ingericht met onder andere bedden, een haard en kandelaars. Ook Assepoester en haar prins ontbreken niet. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

F77 Speeltafel met Mega Bloks
Een set met een tafel en heel veel speelblokken voor veel speelplezier. De tafel kan na het spelen weer worden ingeklapt. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

F78 Verjaardagstaart
Is de pop of knuffel jarig? Dan maakt deze verjaardagstaart het feest compleet! Inclusief allerlei extra's zoals gebaksbordjes, bestek en vrolijk gekleurde drinkbekertjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

F79 Duplo Raceteam
Klaar voor de start? Af! Vervang de banden tijdens de pitsstop met de speciale schroevendraaier en probeer de race te winnen. Inclusief een coureur en een monteur. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

F81 Xylofoon-Little Tikes
Riedel de Rups is een xylofoon en piano ineen. Zo kun je lekker veel muziek maken. De voelsprieten van Riedel kun je gebruiken als stokjes voor de xylofoon. Voor kinderen vanaf 1 jaar.

F82 Bob de Bouwer voertuigen
Een drietal Bob de Bouwer voertuigen in een set. Nu kun je samen met Bob alle zware klussen uitvoeren. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

F83 Lego Duplo Bob de Bouwer Werkplaats
Leuke set Lego Duplo met Bob de Bouwer. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

F85 Soft Spots reiskoffer
Deze speelset is eenvoudig in en uit elkaar te klappen en kan daardoor gemakkelijk worden meegenomen. Er zijn puppyslaapkamers en ramen waar de Soft Spots doorheen kunnen kijken. Er is een lift in de vorm van een puppybed en zelfs een ingebouwde glijbaan! Vanaf 4 jaar.

F86 Mike de Ridder en Kasteel Glendragon
Beleef spannende avonturen met Mike de Ridder op kasteel Glendragon. Wanneer het bed van Mike wordt opgeklapt komt een verborgen gang naar de stal van Galahad tevoorschijn. Maar waar is de geheime draaideur? Bestrijd de vijand met het kanon en de katapult en bewaak de schat. Het kasteel heeft twee speelzijden. Vanaf 2 jaar.

F87 Gekke Racers
Zet de autootjes in hun startpositie en sla met de hamer op de ballen om de autootjes te lanceren. Welke is het snelst? Geschikt voor kinderen van anderhalf tot 4 jaar.

F88 Mijn eerste parkeergarage
Deze kleurrijke parkeergarage is makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Het vrolijke rode autootje rijdt de hele garage door. Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

F89 Vtech Kiekeboe boerderij
Kiekeboe spelen met de kip, het schaap en de koe. Interactief kan worden kennis gemaakt met dieren en kleuren. Door de boerderij te schudden wordt de bewegingssensor geactiveerd en kun je grappige geluiden, 6 melodietjes en een gezongen liedje horen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 2 jaar.

F90 Koekjesvorm Surprise
Met de koekjesvorm surprise van Fisher Price kunnen spelenderwijs cijfers, vormen, afmetingen en kleuren geleerd worden te herkennen. Voor kinderen van 6 maanden tot en met 3 jaar.

F91 Mini auto Push & Go
Druk op de knop en  de Chicco mini auto gaat rijden en geluiden maken. Voor kinderen van 1 tot 2 1/2 jaar.

F180 Lego - De verjaardag van Minnie Mouse
Een leuke Legoset met als thema de verjaardag van Minnie Mouse. Met de diverse bouwblokjes kunnen allerlei dingen worden gebouwd, zoals een kraam, een auto, een tafel en een bank. En er zitten ook allerlei extra accessoires bij zoals een verjaardagstaart, een theepot, een koffer, een tuba en een accordeon. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

F210 Playmobl paardentransport
Leuke set van Playmobil bestaande uit een jeep, een paardentrailer, een paard en allerlei accesoires, zoals zadel, hoofdstel, hooibaal en emmer. Vanaf 4 jaar.