Gezelschapsspellen

G1 Lego Tic Tac Toe
Het bekende ''Boter, kaas en eieren'' spel, maar dan in een Lego uitvoering met boeven en politie-agenten. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

G2 Galgje 1 tegen 1
Raad het woord van de tegenstander voordat de galg compleet is. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

G3 Trivial Pursuit Familie editie
Een special editie van het bekende spel. Om iedereen een gelijke kans te geven zijn er verschillende kaartsets voor volwassenen en kinderen. Ook een ideaal tijdverdrijf voor vakanties en tijdens de feestdagen. Vanaf 8 jaar.

G4 Sesamstraat Rummikub
Het bekende Rummikub spel, maar dan in een Sesamstraat jasje.
Voor 2 tot vier spelers. Vanaf 4 jaar.

G5 Lego Monster 4
De nacht valt over het kerkhof en de monsters komen tevoorschijn om samen met de skeletten te spelen. De eerste speler die vier monsters op een rij krijgt wint. Maar kijk uit voor de spin die tevoorschijn springt om je weg te jagen! Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 7 jaar.

G6 Twister
De spelleider draait de schijf en zegt welke voet of hand op welke kleur gezet moet worden. Wie zijn evenwicht verliest is af. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 6 jaar.

G7 Geen ja, geen nee - Junior editie
Pak een kaart en lees de vragen zo snel mogelijk voor aan je tegenstander. Deze mag niet antwoorden met Ja of Nee. Doet hij dat wel, dan is de kaart voor jou. Wie aan het eind de meeste kaarten heeft, wint het spel. Voor 2 tot 8 spelers. Vanaf 7 jaar.

G8 Op een klein stationnetje
Help de passagiers hun bagage terug te vinden. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G10 Wie is het? Extra
Elektronische versie van Wie is het. Met extra gezichten en extra spellen en diverse geluidseffecten. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

G11 WildLife
Spelen en leren. Dit DVD bordspel bevat meer dan 5 uur beeldmateriaal en 3200 vragen. Spelenderwijs kom je van alles te weten over de Afrikaanse wildernis. Voor 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G12 Scrabble Junior
Deze Scrabble is speciaal gemaakt voor jongere kinderen. Het spelbord is aan beide kanten te gebruiken: de ene kant is geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot 8 jaar en de ander kant voor kinderen vanaf 7 jaar. Zo kunnen de kinderen op hun eigen niveau spelen. Het bord voor de jongste kinderen is voorbedrukt met woorden en een daarbij passende afbeelding. De bedoeling is om de letters van deze woorden een voor een te bedekken. De variant voor de wat oudere kinderen lijkt al meer op de volwassen Scrabble, maar de regels zijn iets vereenvoudigd.

G13 Stratego Original
Naast Stratego Junior en Stratego 4 nu ook Stratego Original in de uitleen. Bepaal als opperbevelhebber van je eigen leger je tactiek, val aan en verover de vlag. Maar verdedig ook de eigen vlag goed. Voor 2 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

G14 Harry Potter Vragenspel
Om dit spel goed te kunnen spelen moet je het eerste boek uit de Harry Potter reeks goed kennen. Het spel doet denken aan Triviant, maar dan met alleen Harry Potter vragen. Voor 2 tot 6 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

G15 Smokkelaarseiland
Elke nacht zijn de smokkelaars op pad. De vuurtorenwachter houdt de zee in de gaten. Wanneer het licht van de vuurtoren op de smokkelboot schijnt, moeten de smokkelaars de buit overboord gooien. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 6 jaar.

G16 Lego Creator - Het spel
Verdien met het spel bouwstenen. Wie als eerste zijn bouwwerk af heeft is de winnaar. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

G17 Monopoly Junior
Een eenvoudiger versie van het Monopoly spel en daardoor geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor 2 tot 4 spelers.

G19 Domino Winnie the Pooh
Dominospel met Winnie the Pooh en zijn vriendjes. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

G20 Onderuit
Probeer als eerste je schijfjes beneden te krijgen door slim aan de draaischijven te draaien. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 7 jaar.

G22 Vliegensvlugge spokenjagers
De spokenjagers moeten de spoken aan hun signalement herkennen. Voor 3 tot 5 spelers. Vanaf 5 jaar.

G23 Dora's avontuur
De spelers moeten proberen om als eerste bij het huis van oma te komen. Onderweg kunnen allerlei voorwerpen worden verzameld die kunnen worden gebruikt om hindernissen te overwinnen. Ook kom je de bekende Dora-figuren tegen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G24 Go Diego Go, De dierenheld
Kaartspel waarbij Diego probeert om de dieren in de jungle te redden. Hiervoor moeten setjes kaartjes van Klik de camera, de Reddingstas en het Videohorloge worden verzameld. Degene die Diego helpt de meeste setjes te verzamelen is de winnaar. Voor 2-5 spelers. Vanaf 4 jaar.

G25 Cluedo Swaenesteijn
Wie heeft Dr. Swart vermoord, met welk wapen en in welke kamer van Slot Swaenesteyn? Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 8 jaar.

G26 Mens erger je niet Winnie the Pooh
Speciale editie van Mens Erger je niet. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 5 jaar.

G27 River Crossing
Leg de plankjes tactisch op de boomstronken neer zodat de wandelaar niet in de rivier valt. Voor 1 speler. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

G29 Monsters Maskerade
Maak elkaar bang door slimmer of sterker te zijn tijden de Schrikspelen. wie weet wordt jij de beste bangmaker van de Monster Universiteit! Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

G30 Hondje Waf
Hondje Waf leert kinderen spelenderwijs ge getallen 1, 2 en 3. Ze moeten tellen hoe vaak de hond blaft en dan de puppies net zo veel vakjes vooruit zetten. Ondertussen moeten de botjes thuis gebracht worden. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G31 Sesamstraat Kids Bingo
Een leuk bingospel met onder anderen de twee meeste bekende figuren van Sesamstaat: Bert en Ernie. Voor 2 tot 6 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

G32 Onderuit
Probeer als eerste je schijfjes beneden te krijgen door slim aan de draaischijven te draaien. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 7 jaar.

G33 Monopoly WK-editie
Voor de voetballiefhebbers een speciale versie van het bekende Monopoly-spel. De pionnen zijn een schoen, pet, drinkbeker, hamburger, doel, fluit, bal en de (goudkleurige) Wereldcup FIFA-beker. De stationnen zijn vervangen door de vier belangrijkste stadions van Frankrijk. De eigendommen zijn de 22 beste landelijke voetbalteams. De Kans- en Algemeen Fonds kaarten zijn vervangen door Uit- en Thuiskaarten. Voor 2 tot 8 spelers. Vanaf 8 jaar.

G34 Elektronisch Levensweg
In deze versie wordt gebruikt gemaakt van pasjes en de Lifepad, waarmee de scores elektronisch worden bijgehouden. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G35 Risk
Verover gebieden van de tegenstanders, maar verdedig je eigen gebieden en voer de geheime opdracht uit. Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 10 jaar.

G36 Uno
Een kaartspel dat lijkt op pesten. De gewonen kaarten zijn genummerd van 0 t/m 9 in vier verschillende kleuren. Voor 2 tot 10 spelers. Vanaf 7 jaar.

G37 Nijntjes Kleurendraaimolen
Een kleurdendobbelsteenspel, waarbij de kleur van de dobbelsteen bepaalt welke ronde kaartjes je bij je speelbord mag aanleggen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G38 Het kleurentreinspel
Eerst mag je zelf de rails in elkaar zetten. De kleurendobbelsteen op de locomotief bepaalt welke passagiers je mag laten instappen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G39 Het Pluk van de Petteflet spel
Spel gebaseerd op het gelijknamige boek. Probeer als eerste op de verjaardag van Pluk te komen samen met de duif Dollie. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G41 Rolit
Het is de bedoeling om de balletjes van de tegenstander in te sluiten. Als dat lukt, mag je de kleur van de tegenstander in je eigen kleur veranderen. Wie op het einde de meeste balletjes in de eigen kleur heeft, is de winnaar. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G43 Geestenjacht
Een spel om in het donker te spelen! Met een laserpistool moet je de geprojecteerde spoken zien te raken. Wanneer een spook geraakt wordt, hoor je een angstaanjagende kreet. Het spel kan op drie snelheden gespeeld worden. Vanaf 6 jaar.

G44 Vallende aapjes
Vallende aapjes is een spannend behendigheidsspel voor kinderen vanaf 5 jaar. Iedere deelnemer gooit om de beurt met een kleurendobbelsteen en moet dan een stokje uit de boom wegtrekken in de kleur die met de dobbelsteen is gegooid. Maar pas op: de aapjes mogen niet uit de boom vallen! Voor 2-4 spelers.

G45 Het magische muiltjes spel
Verzamel als eerste alle kaartjes voor het bal: de uitnodiging, de koets, de lakei en koetsier, de paarden en de jurk. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G46 Trivial pursuit Disney
Disney versie van het bekende Triviant spel. Voor 2 of meer spelers. Je kunt in teams spelen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

G47 Visjes vangen
Een houten visvangspel voor 2 tot 3 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

G48 De heksenschool
Onthoud goed welke heksenspullen onder welke steen liggen en probeer als eerste op een van de spinnenkaarten terecht te komen. Maar pas op voor de boze heks! Voor 2 tot 4 spelers. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

G49 Koetje Boe
Het doel van dit spel is om je paard, koe, varken of schaap compleet te krijgen. Het dierengeluid uit de stal bepaalt welk onderdeel je mag pakken. De onderdelen die bij een ander dier horen moet je proberen te ruilen met een andere speler. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit spel is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar 2006.

G50 Jungle Life
In dit DVD bordspel help je jouw chimpansee door een jungle vol gevaren. Iedere speler heeft een eigen chimpansee. Op de DVD’s staan meer dan 400 films en 1.000 vragen. Geef de goede antwoorden en red de omgeving van jouw chimpansee en zijn vriendjes. Niet alleen leuk om te spelen, maar ook erg leerzaam. Voor 2-6 spelers. Vanaf 8 jaar.

G52 Levensweg Junior
Een speciale versiew van Levensweg voor de jongere kinderen. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

G53 Tom & Tamira's taalspel
Tom en Tamira's Taalspel bevat 495 afwisselende taalvragen op drie niveaus: Niveau 1 sluit aan bij groep 4 en 5, Niveau 2 sluit aan bij groep 5 en 6 en Niveau 3 sluit aan bij groep 6 en 7. De kinderen kiezen zelf het niveau waarop ze het spel willen spelen. Niveaus kunnen ook gemengd worden, zodat iedereen mee kan spelen. Tom en Tamira's Taalspel is hierdoor heel leerzaam, maar vooral ook heel leuk, want door het goed beantwoorden van vragen help je Robbie het hondje bij het speelveldje te komen. Voor 2 spelers. Vanaf 7 jaar.

G55 Hotel de Luxe
Wie wordt de meest geslaagde vastgoedmagnaat? Koop gronden op en bouw er luxueuze hotels op. Passeert en verblijft een tegenstander minstens één nacht, dan moet hij betalen. Voor 2-4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G56 Pinguin panic
Wie kan als eerste al zijn pinguins op de wiebelende ijsschots neerzetten? Voor 1 tot 6 spelers. vanaf 5 jaar.

 

G57 Carcassonne: Kathedralen en herbergen
Uitbreiding op het spel Carcassonne. Zo wordt Carcassonne nog leuker! Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 7 jaar.

G58 Plankgas
Race met Bliksem McQeen, Takel, Francesco of Finn over het circuit van de World Grand Prix. Maar let op: tijdens de race loop je vriend en vijand tegen het lijf. Verzamel als echte spion de juiste karakters bij elkaar en race als eerste over de finish! Voor 2 spelers. Vanaf 4 jaar.

G59 Waar ben je?
Probeer door de goede vragen te stellen te achterhalen waar de andere speler de familieleden heeft neergezet. Voor 2 spelers. Vanaf 5 jaar.

G60 Een 10 voor topo
Leer de topo van Nederland en Europa op de allerleukste manier die er is. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G62 Tantrix
Probeer een zo lang mogelijke lijnen of lussen te maken. De elkaar rakende kleuren moeten wel dezelfde kleur zijn. Voor 1 tot 6 spelers. Vanaf 6 jaar.

G63 Help Bob eruit
De spelers mogen om de beurt met hun schep een steen uit de muur halen totdat Bob de Bouwer is bevrijd. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

G64 De kinderen van Catan
Verzamel de grondstoffen hout, graan en baksteen en bouw huizen. Als alle huizen zijn gebouwd, kan aan het raadhuis worden begonnen. Wie als eerste zijn raadhuis heeft gebouwd wint het spel. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

G65 Landen van Europa
Spelenderwijs de landen van Europa leren kennen. Raad met aanwijzingen zoals de vlag, de hoofdstad of de ligging van het land om welk land het gaat. Hoe sneller je het land raadt, hoe meer punten je verdient. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G66 Poepie Knor
Het doel van het spel is om je varkentje uit de modder te redden. Midden op het spelbord staat een varken dat aangeeft wat er moet gebeuren. Knort hij, dan mag er een kaart gepakt worden. Maar laat hij een scheet, dan moet er een kaart ingeleverd worden. Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2011. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

G67 Twister Dance Rave
Leer dansen met Twister Dance Rave! Kies één van de 4 Dance hits of sluit je eigen MP3-speler aan en dans op je eigen favoriete muziek. Voor 1 tot 2 spelers. Vanaf 8 jaar.

G69 Wiebelboomspel Winnie the Pooh
De kleur van de dobbelsteen bepaalt op welke tak je een figuur moet plaatsen, maar pas op! Als de boom te veel wiebelt valt iederen uit de boom. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G70 Twister Moves
Speciale versie van Twister waarbij je de aanwijzingen volgt van de muziek CD's. Voor 1 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G71 Barricade Spongebob Squarepants
Probeer zo snel mogelijk een pion naar de finish te brengen. Onderweg kom je blokjes tegen waar je niet zo maar langs komt, maat als je op het blokje terecht komt, mag je het verplaatsen en zo een barricade voor je tegenstanders opwerpen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 5 jaar.

G72 Dikkie Dik Lotto
Leuk lottospel met Dikkie Dik. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

G74 Kinderwereldreis
Een vrolijke en leerzame reis om de wereld. Met geïllustreerde vraag- en antwoordkaarten. Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 6 jaar.

G75 Bob it Tetris
Pas de Tertris vormen op het eerste scherm in het tweede scherm voor de tijd om is. Met meerdere levels. Voor 1 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G76 Damspel Kat en Muis
Damspel voor de kleinsten waarin de muizen het opnemen tegen de katten. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

G77 La cucaracha
Help! Kakkerlakken in de keuken! Sluit met behulp van het bestek de kakkerlak in. De dobbelsteen beslist of je een vork, mes of lepel mag draaien. Probeer zo snel mogelijk de kakkerlak in de val te laten lopen. De eerste speler die vijf fiches bemachtigt, winspel. Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2013. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

G78 Rolit Junior
Een speciale versie van Rolit voor de jongere kinderen. De balletjes hebben allemaal dierengezichten. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 5 jaar.

G79 Stef Stuntpiloot
Stef is een echte stuntpiloot in zijn vliegtuig en stuitert en duikt in het kippenhok. Bescherm je kippen goed, want als Stef je kip raakt is hij af. Degene die als enige nog een kip over heeft is de winnaar. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G81 Billy Aap
In dit leuke spel ren je door de kamer en probeer je als eerste al jouw ringen rond Billy's staart te gooien. Is dit gelukt? Pak de banaan dan uit zijn mond en doe samen met Billy een overwinningsdansje! Voor 2 spelers. Vanaf 3 jaar.

G82 Duos
Welke voorwerpen horen bij elkaar? Is het goed, dan passen de kaartjes aan elkaar. Met de kaartjes zijn diverse spelvarianten mogelijk. Voor 1 of meer spelers. Voor kinderen van 2 1/2 tot 5 jaar.

G83 Monopoly Spongebob
Een Spongebob versie van Monopoly. Reis met de Spongebob pionnen over het bord heen en koop je eigen stukje Bikinibroek, bouw Ananashuizen en Krokante Krab restaurants! Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 8 jaar.

G84 Dr. Bibber Spoedoperatie
In het dokterskoffertje zit alles wat je nodig hebt voor de spoedoperatie. Je kunt kiezen uit 4 spelvarianten. Voor 2 tot 4 personen. Vanaf 6 jaar.

G86 Monopoly van Dam tot Dom
Een speciale versie van Monopoly, waarbij je elektronisch moet bankieren: de elektronische betaalautomaat houdt alle saldo's bij. In plaats van straten zijn bekende gebouwen, stadions en monumenten gebruikt. Voor 2 tot 6 personen. Vanaf 8 jaar.

G87 Pirates of the Caribbean Dead man's chest
DVD-game gebaseerd op de gelijknamige film. Probeer zoveel mogelijk buit te verzamelen en die van je tegenstanders af te pakken. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G88 Hoeveel zakgeld heb jij?
Met behulp van de 55 speelkaarten leer je op een leuke manier rekenen met geld. De speler die na vijf rondes het meeste geld heeft gespaard, die wint het spel! Voor 2 tot 6 spelers. Voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

G90 Bobo kan al tellen
Samen met Bobo niet alleen spelenderwijs leren tellen, maar ook leren hoe getallen afgebeeld kunnen worden met behulp van dobbelsteenogen, cijfers en vingers. Het spel is geschikt om alleen mee te spelen, maar kan ook met 2 tot 4 spelers worden gespeeld. Geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

G91 Hinkel Twister
Hinkel over de hinkelbaan, maar kom niet in de gedraaide kleur. De ringen kun je elke keer weer anders neerleggen, zodat je steeds een andere hinkelbaan hebt. Voor 1 of meer spelers. Vanaf 6 jaar.

G92 Sinterklaas Raad het plaatje
Memoriespel met afbeeldingen die passen bij de Sinterklaastijd. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

G95 Bert Bever
Bert Bever moet op de boomstammen passen. Probeer voorzichtig de boomstammen te pakken, maar pas op dat de stapel niet omvalt. Voor 1 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G96 Doolhof
Het vinden van de schat is niet eenvoudig in dit bewegend labyrinth. De gangen veranderen voortdurend, maar..... er is altijd wel een andere route. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

G97 Wilde worteljacht
Verzamel je wortels, maar kijk uit voor de boze boer! Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 3 jaar.

G98 Mijn Pony Club
Superleuk spel voor meiden die van paarden houden. Verzorg je pony, neem rijles en win het concours. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 7 jaar.

G99 WizKids
Een DVD bordspel boordevol hersenkrakers. Weten, logica, onthouden, rekenen, intuïtie komen allemaal van pas. Voor 2 tot 6 spelers. Vanaf 8 jaar.

G100 Lego Pirate code
Bouwen en spelen tegelijk, dan kan met Piratecode van Lego. Probeer de geheime code van de andere piraten te ontrafelen voordat zij die van jou ontdekken. Met logisch nadenken en wat geluk kun je de piratenkapitein worden. Het spel bevat de speciale Lego dobbelsteen. Om het nog leuker te maken kun je zelf de regels van het spel aanpassen. Pirate code kun je spelen met 2 tot 4 personen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

G101 Yali
Strategisch spel waarbij je moet proberen om als eerste je metalen knikkers naar de overkant te krijgen. Het balanceersysteem bepaalt welke speler aan zet is. Voor 2 spelers. Vanaf 8 jaar.

G102 Ooh! Grootmoeder
Een bordspel gebaseerd op het bekende sprookje Roodkapje. Breng de koekjes en gebakjes als eerste naar oma, maar pas op voor de boze wolf. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G103 Wie is de mol?
De Mol is een rollenspel voor 5 tot 10 spelers, waarin agenten het tegen mollen opnemen. Vanaf 12 jaar.

G104 Ik hou van Holland
Gebaseerd op de gelijknamige populaire tv-show, die door Linda de Mol wordt gepresenteerd. De deelnemers moeten alleen of in een team punten scoren door te zingen en het goed beantwoorden van allerlei vragen op het gebied van onder andere muziek, sport, film en geschiedenis. Het spel kan gespeeld worden door 2 tot 4 spelers/teams. Dit spel is bedoeld voor de wat oudere kinderen vanaf 10 jaar.

G105 Taatuu Taatuu
De spelers moeten hun brandweerman helpen zijn spullen bij elkaar te zoeken om een brand te kunnen blussen: een helm, een bijl, een zuurstoffles en een brandweerslang. Voor 2 tot 4 spelers. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

G106 Wobble
Wobble is een grappig behendigheidsspel voor het hele gezin. Iedere speler zet vier gekleurde pionnen naast elkaar en het balletje moet in deze kleurvolgorde in de juiste gaten worden gerold. Wie dat als eerste lukt is de winnaar. Het balletje kun je laten rollen door stenen op de rand van het bord te plaatsen of weg te nemen, zodat de positie van het bord verandert. De dobbelsteen bepaalt hoeveel stenen je mag plaatsen of wegnemen. Tactiek is belangrijk, maar geluk speelt ook een beetje mee. Wobble kun je spelen met maximaal 4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

G107 Bunny Hop
Wie kan het beste de gaten en hindernissenontwijken en bereikt als eerste zijn wortel? Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G108 Stratego 4
Een speciale variant van Stratego voor drie tot vier spelers. Aan de ene zijde van het speelbord kan met drie spelers gespeeld worden, aan de andere zijde met vier. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

G109 Het verboden eiland
In dit spel moet je met je team van vier avonturiers op zoek gaan naar vier heilige schatten: het Kristal van Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en de Steen der Aarde. Deze zijn verborgen op het verboden eiland. Als je de schatten eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht is alles verloren. Genomineerd voor speelgoed van het jaar 2011. Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

G110 Suspect
Achterhaal wie de dader is aan de hand van getuigenverklaringen, compositiefoto's en aanwijzigen. Wie is de beste detective? Voor 3 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G111 4 x Vier op een rij
Deze speciale versie van Vier op een rij heeft een dubbel speelraam, zodat je aan twee zijden de schijfjes in het spelraam kunt laten vallen. Hierdoor nog meer mogelijkheden om vier op een rij te krijgen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

G112 Sjakie de schildpad
Het spel met de waggelende, wiebelende en kwebbelende schildpad. Leg de stenen onder de poten van Sjakie, maar pas op dat hij niet omvalt! Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

G113 Mens erger je niet! Achtbaan
Probeer als eerste je pionnen binnen te krijgen en gooi je tegenstanders van de 3D achtbaan. Maar.... wie van de achtbaan wordt gegooid kan geluk hebben. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 6 jaar.

G114 Toren van Pisa XL
Een supergrote toren van maar liefst 52 cm hoog. De dobbelsteen bepaalt welke kleur poppetje geplaatst moet worden. Wie plaatst het eerst al zijn poppetjes oznder de totren te laten wankelen? Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 5 jaar.

G116 Monopoly Deal
Een kaartspel van Monopoly. De eerste speler die 3 verschillende straten compleet heeft wint het spel. Met de actiekaarten kan worden geruild of huur en verjaardagsgeld worden gevraagd. Inclusief de Monopoly Shuffle Shaker. Voor 2 tot 5 spelers. Vanaf 8 jaar.

G117 Oud Hollands Keezenspel
Een combinatie van twee bekende spellen: Mens erger je niet en Pesten. De speelkaart die je opgooit bepaalt welke zetten je met de pion kunt maken. Wie als eerste alle pionnen thuis brengt heeft gewonnen, maar pas op voor de pestkaarten van je tegenstanders! Voor 2 tot 12 spelers. Vanaf 6 jaar.

G118 Winomino
Een spel waarbij op een speelse manier het ruimtelijk inzicht wordt ontwikkeld. Vul het speelveld met de aangegeven speelstukken. Naarmate er meer speelstukken gebruikt moeten worden neemt de moeilijkheidsgraad toe. Voor 1 of 2 spelers. Vanaf 3 jaar.

G119 Donald Duck
Het geluksdubbeltje van Oom Dagobert is verdwenen. Waar kan het zijn? Wie vindt als eerste het geluksdubbeltje en kan het veilig terugbrengen naar Oom Dagobert? Tijdens de zoektocht kom je langs veel locaties in Duckstad. Om er achter te komen waar het geluksdubbeltje is, moeten vragen worden beantwoord en kunnen actiekaarten worden gebruikt. Voor 2 tot 6 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

G121 Dokter Bibber
Verlos de patiënt van de pijn door met de pincet alle kwalen uit zijn lichaam te halen, maar wees voorzichtig. De patiënt is erg gevoelig. Voor 1 of meer spelers. Vanaf 6 jaar.

G122 Piranha Panic
De Piranha’s hebben honger en zijn klaar voor de aanval. Probeer je vissen veilig door de rivier te leiden met behulp van de dobbelstenen. Dit spel kun je spelen met 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

G123 Krokodil met kiespijn
Verlos de krokodil van zijn kiespijn, maar zorg dat je niet gebeten wordt. Wanneer je de verkeerde kies pakt, klapt de bek dicht! Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

G126 Jenga
Bouw de een toren en haal er dan een blokje uit en leg dat bovenop de toren. Als de toren instort ben je af. Vanaf 1 speler. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

G127 Stratego Junior
Een versie van Stratego voor de jongere kinderen. De regels zijn eenvoudiger dan de normale Stratego. Voor 2 spelers. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

G128 Monopoly Euro
Deze Monopoly versie bevat de lidstaten van de Europese Unie. De pionnen zijn in de vorm van onder andere het Panthenon, de Eiffeltoren en Maneke Pis. De bankbiljetten zijn uiteraard euro's. Voor 2 tot 8 spelers. Vanaf 8 jaar.

G129 Zakgeldspel
Tijdens het spel kan van alles worden gekocht zoals ijsjes of stripboeken, maar het uiteindelijke doel is sparen voor een fiets. Leuk en tevens educatief spel. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 6 jaar.

G131 Scotland Yard
Een van de spelers is de voortvluchtige Mister X (de boef), de overige spelers zijn detectives in dienst van Scotland Yard die de voortvluchtige moeten opsporen in het centrum van Londen. Voor 3 tot 6 spelers. Vanaf 8 jaar.

G132 Memo Geant
Een leuk memoriespel voor de jongere kinderen vanaf 2 jaar. De 32 memoriekaarten zijn extra groot, maar liefst 11x11 cm, zodat je het spel goed op de grond kunt spelen. Op de kaarten staan vrolijke afbeeldingen van allerlei dieren, zoals een schaap, tijger, papegaai, nijlpaard, leeuw of konijn.

G133 Mimelen
Vind je het leuk om dingen uit te beelden, zonder dat je daarbij mag praten? Dan is Mimelen een spel voor jou. Je kunt het spel op twee manieren spelen: met het speelbord en een dobbelsteen of alleen met de speelkaartjes. Er zijn maar liefst 150 kaartjes en op ieder kaartje staan drie woorden, die je kunt uitbeelden, zoals paard, taart bakken, hout hakken, aap, harp spelen en hinkelen. Voor de kleinsten die nog niet goed kunnen lezen is een deel van de kaartjes (50 stuks) voorzien van een afbeelding.
Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en kan worden gespeeld met drie personen of meer.

G136 Drakenwraak
Probeer edelstenen en gouden eieren te halen uit de drakengrot. Maar pas op voor de zwiepende drakenstaart! Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 6 jaar.

G137 Photo safari
Wanneer je op safari gaat zie je allerlei wilde dieren, zols olifanten en neushoorns. En daar kun je prachtige foto''s van maken met de photosafari camera. Wie het eerst 4 foto''s kan verzamelen van hetzelfde dier is de winnaar. Dit superleuke spel van Jumbo is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en je kunt het spelen met 2 tot 4 spelers.

G138 1 2 K3
Een nieuw leuk spel met de meiden van K3.  Met behulp van een dobbelsteen en kaartjes moet je zoveel mogelijk complete K3''s met Karen, Kristel en Josje bij elkaar verzamelen. Heb je K3 compleet, dan roep je 1, 2, K3! Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 spelers. Vanaf 4 jaar.

Klik hier voor het vervolg van de Gezelschapsspellen.