Muziek

M1 Yamaha keyboard
Een heel gebruiksvriendelijk keyboard met 61 toetsen. Het keyboard heeft 120 voices en 114 ritmes. Ook heeft het keyboard een koptelefoonaansluiting.

M2 Drumstel
Een superdrumstel speciaal voor kinderen met alles erop en eraan. Inclusief een instructie-DVD voor het opzetten van het drumstel. Met dit drumstel voel je je een echte drummer in een band. De rode kleur maakt het drumstel natuurlijk extra mooi.

M3 Elektronisch junior keyboard
Speel de leukste liedjes en melodie├źn. Dit keyboard is voorzien van een microfoon, 6 demo-melodie├źn, 8 ritmes, 8 programmeerbare instrumenten, 4 percussie-instrumenten, 4 dierengeluiden, opnameknop, tempoknop en volumeknop. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

M4 Karaokeset
Lekker zingen, in je eentje of zelfs met zijn vieren tegelijk: dat kan met deze karaokeset. Ook altijd leuk voor een feestje. Bij de set zitten een drietal DVD''s met niet alleen songs van onder anderen Justin Timberlake, Pink en Robbie Williams, maar ook met Nederlandse hits. De karaokeset is eenvoudig aan te sluiten op TV of DVD-speler en heeft twee draadloze microfoons en twee standaard microfoons. De karaokeset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

M5 Microfoon
Lekker zingen met een echte zangmicrofoon. De microfoon is inclusief een microfoonstatief. Let op: er is nog wel een versterker nodig. Kan worden geleend in combinatie met het keyboard van de speel-o-theek. Deze is voorzien van een microfoonaansluiting.

M6 Dansmat
Lekker bewegen en dansen met deze mat die je kunt aansluiten op je computer. De pijlen van de mat laten precies zien wat je moet doen. Superleuk en gezond!

M8 Trommel
Een vrolijk gekleurde trommel voor kinderen vanaf 18 maanden tot 5 jaar. Tijdens het trommelen licht het trommelvel op in verschillende kleuren. Met de knoppen aan de zijkant kunnen extra activiteiten en geluiden worden geactiveerd.

M10 Spelenderwijs liedjesboek
Met deze boekenwurm van Fisher Price kun je allerlei bekende liedjes luisteren. Elke keer wanneer een bladzijde wordt omgeslagen wordt een ander liedje gespeeld. Ook kunnen letters, cijfers, kleuren en de eerste woordjes worden geleerd door op 1 van de 3 knoppen te drukken. Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.